marți, 21 octombrie 2008

Invitaţie la Conferinţă de tineret


Tinerii Bisericii Penticostale ,,Betel” din Târgu Lăpuş, vă invită la conferinta de tineret care va avea loc, sâmbată 25 octombrie, orele 10-12.30, 15-17. Invitat este fratele Costică Rodilă ( SUA), un lucrător cu experienţă in lucrarea cu tinerii. Vă aşteptam cu drag!

ITP a trecut ultimul hop


In 30 septembrie Camera Deputatilor a votat proiectul de lege care privea acreditarea Institutului Penticostal Bucuresti. Eforturile titanice ale unor oameni inimosi, si dedicati lucrarii lui Dumnezeu din domeniul academic, mai aveau de trecut inca un hop. Votul presedintelui. Luni, 20 octombrie, preşedintele României, Traian Băsescu, a promulgat Legea 564/2007, privind înfiinţarea Institutului Teologic Penticostal din municipiul Bucureşti.Mai urmeaza publicarea in Monitorul Oficial al Romaniei, dar aceasta este confirmarea legala a deciziilor care au fost deja luate de catre Forurile acreditate ale statului.

A fost un succes castigat cu sudoare , si o batalie de uzura. Iata ca Dumnezeu a dat biruinta, aratandu-si inca o data credinciosia Lui.

Atatea generatii de studenti au visat, ca vor spune: suntem acreditati. Tanjeau dupa reducerea de 50% de la transportul public, si pentru reducerea de la CFR, dar mai presus de toate, era dorinta de a da licenta cu ai ,, nostrii". Nu pentru ca vor fi mai putin exigenti, ci pentru ca studentii vor fi tratati cu demnitate.Deasemenea, era dorinta de a fi recunoscuta munca academica, a unei institutii care s-a luptat pentru ridicarea standardelor educationale.

Ca unul dintre cei care am visat o astfel de zi, dar n-am prins-o, ma bucur totusi pentru studentii care vor beneficia de acreditare, si ma bucur in mod special, pentru succesul cadrelor universitare de la ITP.

Felicitari, si succes in activitate!