joi, 17 aprilie 2008

Ofertele pastorilor romani-americani pentru tineri


"Tinerii Romani Americani"
tineriiamericani@yahoo.com
1. Pastorii: Oferim "Tinerilor Romani Americani" predica in limba romana, ca doar asa am primit si noi credinta. Daca nu inteleg tineri mesajul si nu le convine aceasta, n-au decat sa invete romaneste.
Tinerii: Hmmm! It is too late, for so many, de a mai invata limba romana. Nu ne trimeteti in Iad pentru aceasta fratilor.
2. Pastorii: O sa le cumparam cate o pizza, langosi si ceva racoritoare la serile de tineret si iam hranit.
Tinerii: Hmmm! De 20 de ani ne-ti hranit doar cu pizza si langosi, nu aveti ceva si pentru suflet???
3. Pastorii: O sa le dam o predica in limba engleza o data la luna, sau odata la doua luni si cu aceasta i-am aranjat.
Tinerii: Hmmm! Yes, ne-ti aranjat o'right, sounds good, but it is not enough. Cu asa o hrana, nu vom fii nici reci si nici in clocot; fiind doar caldicei, Dumnezeu va pleca de la noi.
4. Pastorii: O sa le dam mesaje in limba engleza la serile de tineret. O sa punem pe unul dintre eii mai curajos sa le predice, si o sa le inchidem gura.
Tinerii: Hmmm! Sorry, but no thank you. Nu mai putem fi hraniti orcum fratilor, avem nevoe de bucate tari.
5. Pastorii: O sa le facem un camp in statul Arkansas, cu sali de sport si teren de footbal, unde o sa mearga odata la an in vacanta. Acolo o sa le dam predica in limba engleza, si rezolvam si problema parintilor, de-ai imperechea cu cineva din neamul lor.
Tinerii: Hmmm! Sorry, but no thank you. Majoritatea acestor lucruri le avem, iar cat despre inperechere, lasti-o in grija Domnului.
6. Pastorii: O sa organizam o coneventie de tineret o data la an, in care o sa le dam predica in limba engleza.
Tinerii! Hmmm! Sounds good, but it is not enough. Deavolul se lupta pentru sufletele noastre, 24 de ore la zi, 7 zile la saptamana. Daca ne veti hrani o data la an, sa stiti ca nu-l vom birui.
7. Pastorii: O sa le aducem un pastor american in ziua de Pasti si altul la Craciun si i-am aranjat.
Tinerii: Hmmm! Yes, ne-ati aranjat o'right, sounds good, but it is not enough.
8. Pastorii: O sa-i ducem intr-o excursie in Romania si acolo o sa-i invatam romaneste, si am rezolvat si problema limbi romane.
Tinerii: Hmmm! Not that fast fratilor. Ganditiva ca dvs. sunteti in America de mai bine de 20 de ani, si inca nu puteti sa predicati si in limba engleza.
9. Pastorii: O sa-i botezam in apa si cu aceasta i-am pregatit pentru vesnicie, si-o sa-i multumim si parinti, care o sa salte de bucurie, cand o sa-i vada in haine albe.
Tinerii: Hmmm! Este gresit sa credem, ca asa vom ajunge in vesnicie fratilor. Ioan botezatorul, ii numea pe asemenea oameni, pui de Naparci.
10. Pastorii: O sa-i sfatuim sa se duca la americani, ca doar e acelasi Dumnezeu si ne-am scapat de eii.
Tinerii: Hmmm! Sorry, but no thank you. Ne plac bisericile romane, doctrina lor si modul lor de slujire.
11. Pastorii: Ce sa le mai dam Doamne? Le-am oferit de toate si tot nu le convine.
Tinerii: Hmmm! Un singur lucru va cerem fratilor, 30 de minute predica si in limba engleza la serviciile divine, pentru a ajunge sa-l cunoastem pe Dumnezeu si sa intelegem legea Lui.
12. Pastorii: Nu le mai dam nimic. O sa-i brutalizam pentru orice gresala, si-n timp, vom curata casa lui Dumnezeu de eii, ca sunt o generatie de nenorociti nemultumiti. Le-am oferit atatea si tot murmura.
Tinerii: Hmmm! Da intradevar, se pare ca aceasta ne este soarta. Dear God, help us all..
.
http://tineriiromaniamericani.blogspot.com/